Sposób przygotowania

udka myjemy i posypujemy przyprawą do gurczka. dajemy margaryne, lekko pieprzymy. Do wytopionego tłuszczu wkrawamy 2-3 zabki czosnku i łyżke kucharka. Peczemy ok 1 godziny w temp 200*

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobry:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mój niedzielny obiadek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie ma to jak kurczaczek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    mniam... bardzo smaczny kurczaczek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    upieczony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !