Sposób przygotowania

na dnie tortownicy układamy ściśle małe bezy. Smietane ubijamy na sztywno, a nastepnie łączymy z chłodną galaretką truskawkowa zrobioną w 0,5 szklance wody. Wylewamy na bezy i wstawiamy do lodówki na godziny. Dekorujemy truskawkami i zalewamy truskawkowa galaretka zrobiona tak jak napisane na opakowaniu. odstawiamy na 2 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszniutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam go
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    polecam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !