Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zasmażane pierogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2
pieczarki 30 dag
ogórek konserwowy pół słoika
pomidory krojone z puszki 1
sól do smaku
margaryna do smażenia
pierogi 1 z kapustą i grzybami

Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażane pierogi

Pierogi ugotuj z odrobiną soli i oleju. Cebule pokrój w kostkę, podsmaż na złoto. Dodaj pokrojone pieczarki i ogórki konserwowe, również zrumień. Teraz dodaj pierogi i wszystko smaż, aż pierogi sie zrumienią. Na samym końcu dodaj pomidory z puszki, dopraw przyprawami i smaż wszystko kilka minut.Danie smaczne - raczej szybkie - wypróbowane kilka razy na znajomych:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak