Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w kapuście

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 60 dag
kapusta biała 1 szt
bulion 600 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w kapuście

Cebule, pokroić w kostkę i wymieszać z sosem sojowym, curry i imbirem.
Żeberka umyć, osuszyć i natrzeć przyprawą, nastęnie mięso odstawić na ok 1 godzinę.
kapustę posiekać, żeberka wyjąc z marynaty i zrumienić je lekko na oleju.Dodać marynatę, bulion oraz kapustę.Dusić pod przykryciem ok. 30 min. dodać osączoną dynię,majeranek, całość doprawicdo smaku i zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak