Sposób przygotowania

Śmietanę ubijamy.Mięso myjemy i kroimy na cienkie plastry,lekko rozbijamy tłuczkiem i posypujemy pieprzem.Na patelni stapiamy masło i smażymy mięso następnie przekładamy do naczynia żaroodpornego i trzymamy w cieple.Na patelnie wlewamy wino i dokładnie mieszamy zeskrobując dno,wsypujemy zioła,gdy się zagotuje dodajemy musztardę wlewamy śmietanę dodajemy pokrojony ser przyprawiamy do smaku i podgrzewamy aż ser się rozpuści.Polewamy mięso i dekorujemy gałązkami pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    koniecznie do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !