Sposób przygotowania

Ser wkładamy do wrzącej wody .Chwile gotujemy by miał lekko miękka konsystencje. Pieczarki drobno kroimy i dusimy na łyżce masła . Pod koniec duszenia dodajemy pokrojona paprykę ,szczypiorek drobno pokrojony i przyprawy .Farsz wzbogacamy serkami topionymi ,pozostałym masłem i drobno pokrojonymi jajkami .Mieszamy .Ser wałkujemy i nakładamy na niego masę .Rolujemy jak roladę.Owijamy ściśle folia aluminiową i wkładamy do lodówki .Najlepszy jest na drugi dzień .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie na bogato :o)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też tak robię ,pyszna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super przepis :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    słyszałam o tej roladzie, ale nie odważyłam się zrobić :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !