Sposób przygotowania

Płaty śledzia umyć w zimnej wodzie,osuszyć a następnie pokroić w paski.Cebulę pokroić na talarki i zrumienić na patelni na oleju.Warstwę śledzi ułożyć w słoiku,posypać delikatnie pieprzem,przełożyć warstwą podsmażonej cebuli.Czynność powtarzać do wyczerpania składników.Na koniec zalać olejem.Tak przygotowanego śledzia można przechowywać przez kilka dni w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny ten śledzik;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię taki smaczny śledzik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super,lubię taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię takie śledzie;)
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zaskoczona jestem podsmażaną cebulką ,muszę koniecznie spróbować....
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    takie śledziki są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam śledzie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chętnie bym zjadła takiego śledzia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !