Sposób przygotowania

Rybę rozmrażamy i doprawiamy przyprawami.Dobrze wyrobić,dodać jajko i bułkę namoczoną i odciśniętą z mleka.Uformować wałek.Włożyć do woreczka do gotowania,wrzucić do wrzątku i gotować ok.45-60 minut.Gdy wystygnie pokroić w plastry ok 1 cm. i ułożyć na półmisku.Ozdobić papryką,cytryną i pietruszką.Żelatynę rozrobić w gorącym bulionie,Przestudzić i zalać nim rybę.Odstawić do całkowitego stężenia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jakoś nie miałam okazji spróbować .
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    taka rybka to by mi smakowała.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    Lubie rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z chęcia bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Brzmi ciekawie Twój pomysł na rybę.
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    o, taka rybka to mój przysmak...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo lubimy rybkę w galarecie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !