Sposób przygotowania

Obraną cebulę i pieczarki posiekać.
Mięso pokroić.
Cebulę i pieczarki podsmażyć, dodać mięso, podlać wodą, poddusić.
Następnie do duszącego się mięsa dodać czerstwą bułkę i śmietanę.
Zdjąć z ognia i przestudzić.
Chłodne mięso z warzywami zmielić, połączyć z jajkami, natką pietruszki, startym żółtym serem oraz przyprawami.
Wszystko przełożyć do formy i równo rozprowadzić, przykryć folią aluminiową.
Wstawić do naczynia z wrzątkiem i gotować godzinę czasu.
Następnie upiec w nagrzanym piekarniku.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !