Sposób przygotowania

Filety namoczyć w wodzie przez ok. 20-30 min, następnie pokroić na paseczki. Obrane ziemniaki pokroić na cienkie plasterki. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i układać warstwami: ziemniaki, śledzie i znowu ziemniaki. Posolić i posypać pieprzem. Na wierzch wylać śmietanę. Piec ok. 30 min. w temperaturze 160 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo orginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    zapiekanka na piątek
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawy pomysł,dotychczas śledzie zawsze jadałam na zimno
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    warto spróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś innego ale ciekawego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !