Sposób przygotowania

Śledzie pozostawić na 30 min. w wodzie. Następnie obsuszyć i pokroić na kawałki. Na patelnię wylać śmietanę, ułożyć w niej śledzie i smażyć na małym ogniu do momentu aż śmietana zgęstnieje i zrobi się żółta. Przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich to nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha, robię bardzo podobnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się bardzo smakowicie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    nie jad?em jeszcze takich
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak zrobionych śledzi nigdy nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    extra pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !