Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos beszamelowy
podpinki
ziemniaki
wędlina
cebula
sól
pieprz
koper

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z grzybami

grzyby lekko podgotowujemy. Ziemniaki obieramy i kroimy w prązki lekko podgotowujemy. Wszystko wkładamy do brytwanki i przekładamy na przemian z wędliną zalewamy sosem beszamelowym. Pieczemy aż ziemniaki zmiękną i pod koniec posypujemy serem starty, Przed podaniem posypujemy koprem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 20.05.2012 08:39
warto zrobic
artur7 20.02.2012 08:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak