Sposób przygotowania

Jajka przepiorcze ugotowane 3 minuty i zamarynowane w soku z burakow przez 24h, nie dłuzej bo wtedy zółtko tez sie zabarwi. połozone na sałacie i sosie tatarskim

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Ale fajnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    dekoracyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładnie wygladaja
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    również takie robię, jednak nie z przepiórczych jajeczek, a z kurzych - jednak takie purpurowe maleństwa pięknie wyglądają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    dobre urozmaicenie kolorystyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !