Składniki:
woda | 1,5 l |
mała marchewka | 1 szt |
mała pietruszka | 1 szt |
Korzeń selera | 5 dkg |
bulion wołowy | 1 kostka |
pieczarki | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wołowina | 40 (chuda) |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kalafior | 25 dkg |
woda | 1,5 l |
mała marchewka | 1 szt |
mała pietruszka | 1 szt |
Korzeń selera | 5 dkg |
bulion wołowy | 1 kostka |
pieczarki | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wołowina | 40 (chuda) |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kalafior | 25 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: