Sposób przygotowania

Jajka zetrzeć z cukrem i cukrem waniliowym.Następnie dodać 2 szklanki mąki,proszek do pieczenia,pół szklanki oleju.Całość zmiksować.Ciasto podzielić na 2 części,do jednej części dodać opakowanie kisielu wiśniowego,do drugiej części ciasta dodać 3 łyżeczki kakao.Dobrze wymieszane ciasta wlać do wysmarowanego masłem i posypanego mąką prodiża.Piec 40 minut.
Do garnka wrzucić 1/3 kostki margaryny,rozpuścić.Dodać 5-6 łyżek cukru.Gdy cukier się roztopi dodać 3 łyżeczki kakao.Całość chwilkę podgotować na małym ogniu,przestudzić i wlać na przestudzone ciasto.Posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ta polewa dodaje bułce esencji.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna pewnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajnie wyglada
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też ciekawie sie prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !