Sposób przygotowania

1) Grzyby myjemy i osuszamy. Odcinamy nóżki.
2) Kapelusze smarujemy oliwą, posypujemy solą i podpiekamy 5-10 minut w 180 stopniach.
3) Dodajemy pistacjowy farsz: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/124635/pistacjowy-farsz.html
4) Na wierzch dodajemy odrobinę fety.
5) Całość pieczemy 5-10 minut.
6) Posypujemy posiekaną natka pietruszki.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    proste , smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe jak wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !