Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane kapelusze

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
oliwa
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane kapelusze

1) Grzyby myjemy i osuszamy. Odcinamy nóżki.
2) Kapelusze smarujemy oliwą, posypujemy solą i podpiekamy 5-10 minut w 180 stopniach.
3) Dodajemy pistacjowy farsz: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/124635/pistacjowy-farsz.html
4) Na wierzch dodajemy odrobinę fety.
5) Całość pieczemy 5-10 minut.
6) Posypujemy posiekaną natka pietruszki.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 10.04.2013 10:36
ciekawe jak wyglądają
halina17 03.04.2011 14:46
proste , smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak