Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażone rydze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby 45 dag
masło 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: smażone rydze

Oczyścić grzyby najlepiej jak będą to małe sztuki, pozbawić je ogonków. Rozgrzać masełko i smażyć na nim grzybki z obu stron. Przy podaniu przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 30.09.2011 21:25
proste i pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak