Sposób przygotowania

puree z grochu w proszku zmieszać z zimnym mlekiem
dodać go do gotującego się mleka
gotować do 20 minut
doprawić jogurtem naturalnym, solą i pieprzem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    PIERWSZY RAZ TAKI PRZEPIS CZYTAM.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    superrrr
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tak nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawa zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !