Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JANOSIKA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bryndza 10 dkg
jajko ugotowane na twardo 2 szt
cebulka dymka ze szczypiorkiem 2 szt
czosnek 1 ząbek
majonez 1 łyżka
sól,pieprz,mielona papryka

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JANOSIKA

Jajka i zieleninę drobno posiekać.Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać.Wszystko wymieszać z pokruszoną bryndzą i majonezem.Ewentualnie doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 15.05.2011 09:26
smaczna
Tika4444 02.02.2011 08:20
fajny przepis, zwłaszcz że Janosikowy
stokrotka 23.01.2011 10:00
pyszna
zuzanna6 29.11.2010 08:23
Fajna pasta do pieczywa.
aga130982 01.10.2010 07:42
mnim
Agnieszka172 28.09.2010 15:46
ciekawe
Katarzyna/kate1980 26.09.2010 13:37
coś dla mnie bo uwielbiam czosnek
Natalia/tubisiek 11.09.2010 08:45
fajna ta pasta :)
minka 30.08.2010 10:40
mniam
misia53 20.07.2010 22:28
Fajny zestaw.
Kate131 20.07.2010 08:05
świetny przepis
eli_555 18.07.2010 12:01
Muszę wypróbować.
kakiaa 18.07.2010 11:48
Uwielbiam bryndzę, więc się skuszę i wypróbuję ten przepis:)
wojtek10_89 12.07.2010 00:43
nie próbowałem, ale na pewno wypróbuję
gacopierz23 23.06.2010 21:16
Janosika znam z legend ale pasty nie Na pewno spróbuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak