Sposób przygotowania

Jajka i zieleninę drobno posiekać.Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać.Wszystko wymieszać z pokruszoną bryndzą i majonezem.Ewentualnie doprawić do smaku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Janosika znam z legend ale pasty nie Na pewno spróbuje.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    nie próbowałem, ale na pewno wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Uwielbiam bryndzę, więc się skuszę i wypróbuję ten przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę wypróbować.
  • 10
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny przepis
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajny zestaw.
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajna ta pasta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    coś dla mnie bo uwielbiam czosnek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mnim
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Fajna pasta do pieczywa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis, zwłaszcz że Janosikowy
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !