Sposób przygotowania

do mąki wbijamy jajka
następnie dodajemy wodę i wyrabiamy ciasto (musi być elastyczne)
wyrobione ciasto oddzielić na kilka części i odłożyć
po chwili rozwałkować i pozostawić do przeschnięcia
ciasto pokroić na makaron odłożyć
gotować w osolonej wodzie z tłuszczem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    też robię:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    taki jak robiła moja babcia,smaczny
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    najlepszy domowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    nie ma jak domowy makaron
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    oki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    domowy ,najlepszy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    domowy ,najlepszy !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    robię podobny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    bomba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    taki domowy jest najlepszy:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !