Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z mięsa gotowanego i warzyw

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 100 g
bułka 10 g
włoszczyzna 50 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z mięsa gotowanego i warzyw

Przygotować farsz: bułkę namoczyć w wodzie lub mleku. Ugotowane i wystudzone mięso oraz włoszczyznę z wywaru, zemleć w maszynce wraz z wyciśniętą bułką. Do masy dodać sól i przyprawy, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak