Sposób przygotowania

Kiełbasę krótko obgotować.Wyjąć, osuszyć. Na patelni rozgrzać smalec,włożyć kiełbasę, rozgnieciony czosnek, pokrojoną w ćwiartki cebulę i wszystkie przyprawy.Smażyć do zarumienienia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    oj, jak ja lubię taką kiełbaskę...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Podziwiam Cię za trud włożony w przygotowanie tej potrawy.Zrobiłabym,ale obawiam się,że w połowie przyrządzania polegnę.I gdzie ja dostanę dwie kiełbasy z wagą 1 kg ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    Ja także podziwiam, gdyż nie wiedziała bym jak taką zrobić. Sama Pani dawała łatwe przepisy a u innych krytykuje. Pewnie Pani mi tu z odwetowcem wyskoczy, ale ja zwyczajnia tak jak Pani mogę wyrażać swoje zdanie, tak ?:) pozdrawiam
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Taaaaaaa, przepis jest sprzed 2 lat a p. TEtalicha nim się zainteresowała! Bezinteresownie, oczywiście.A że w odpowiedzi na moje krytyczne komentarze, to to już całkiem inna sprawa.Swoje pozdrowienia ( a którym paluszkiem?) proszę pozostawić dla równych sobie.Komentuję obiektywnie, badziewie krytykuję, dobre, ciekawe przepisy chwalę. I tak zostanie.A chcesz się mścić, proszę bardzo, zamiast ulepszać swoje przepisy, dodawać coraz ciekawsze, pisz odwetowce, widocznie tylko na tyle Cię stać.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    Pokazuje tylko, że łatwo przychodzi krytykowanie innych, a samemu wcale się idealnym nie jest . Skoro Pani może pisać mi kometarze, to także ja mogę Pani :) Dla mnie słowo pozdrawiam, ma jedno znaczenie, widocznie inaczej nas wychowywano, nie wiem co chce Pani tym stwierdzeniem pokazać. Myśli Pani, że wszyscy są nie mili? Jednak nie.. Stać mnie na wiele, a Pani nie musi to odpowiadać, w końcu każda z Nas może mieć swoje zdanie i już:). To nie jest zemsta, do takich ludzi nie należę, ale skoro Tak Pani uważa, to już pani sprawa. Pozdrawiam, nie palcem a słowem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto, szybko, smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !