Sposób przygotowania

Do dużego garnka wkładamy krówki z margaryną dodajemy 4 łyżki miodu i 2 łyżki kakao. mieszamy. czekamy aż krówki się roztopią. dosypujemy ryżu. następnie wszystko należy wymieszać. Zakładamy sylikonowe rękawiczki, aby formując kulki nie oparzyć się , bo lepimy je od razu po wymieszaniu z ryżem ( nie czekamy aż ostygnie ). gotowe! :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię troszkę inaczej, ale Twój sposób wypróbuję ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Naatalia96

    pychotka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !