Sposób przygotowania

Składniki:

2 piersi z kurczaka
7 jajek na twardo
puszka kukurydzy
1 duża kapusta pekińska
1 cebula
majonez
sól
pieprz

Przygotowanie:

Mięso gotujemy w osolonej wodzie do miękkości (ok 1,5h). Po wystudzeniu kroimy w drobną kostkę, jajka również. Cebule kroimy w cienkie piórka, kapuste szatkujemy, wsypujemy odsączoną kukurydzę. całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku – mieszamy z majonezem według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Chyba warta wypróbowania:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !