Sposób przygotowania

Udziec indyczy przyprawić kilka godzin wcześniej.Zrobić marynatę z przypraw ,czosnku i oleju.Włożyć na kilka godzin do lodówki ,żeby mięso przeszło przyprawami.Piec na ruszcie,często obracając, żeby nie przypaliły się przyprawy.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    znakomicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też czasami robię udziec ale piekę go w piekarniku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    nabrałam apetytu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    muszę koniecznie wypróbować, zawsze tak jakoś kurczaka wybierałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kawał dobrego mięcha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały kawał mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo lubie indyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    aż ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kolejny pyszny kawałek mięsa u Ciebie znajduję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !