Sposób przygotowania

zalewę zagotować aby ostygła. Warzywa zetrzeć na tarce w talarki a cebulę w słupeczki posolić i pozostawic na noc. Warzywa włożyc do słoika i zalac zalewą. Pasteryzowac ok 20 min. Do zalewy można dodać troszkę oleju

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    kiedyś takie jadłem
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    wygląda jak ze sklepu ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sasanka

    Kurcze, w słoiku wygląda cudownie :) ja niestety robiłam taką z przepisu gdzie w zalewie był olej i pomimo dobrej ilosci (wg. przepisu) sałatka wyszła tłusta jak śledzie w oleju :( spróbuję Twój przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    ja robię podobna i wszystkim smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !