Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobgiowe \"paluszki\"

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
jajko 3
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Drobgiowe \"paluszki\"

Pierś z kurczaka pokroić w paski. Jajka roztrzepać i wsypać do nich przyprawę. Zamoczyć w jajkach mięso i pozostawić na 10 minut. Następnie wyjąć i obtoczyć w bułce tartej. Wyłożyć na nasmarowaną olejem blachę i włożyć do piekarnika. Piec ok.30 minut, przewracając i lekko skrapiając olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 05.10.2011 13:27
świetny pomysł
Dorota59 09.09.2011 16:58
świetne, zrobię takie dzieciom
Tika4444 09.09.2011 08:57
ale przepis i tak super...
Izabela/bella81 20.05.2011 16:13
\"drobiowe paluszki\", szkoda że starych przepisów nie możemy edytować...
Ewa111 20.05.2011 16:05
dzieciom będą smakowały
romanrafal
romanrafal 04.04.2011 14:44
super danie
Gosia40 03.04.2011 13:05
wyglądają bardzo smacznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak