Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z parówek i pieczarek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 30 dkg
pieczarki 25 dkg
boczek wędzony 20 dkg
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z parówek i pieczarek

Parówki pokroić na 4 części, każda pieczarkę owinąć w plasterek boczku, cebulę pokroić w kawałki, które będzie można nadziać na szaszłyk. Ułożyć na szaszłyku pieczarkę, cebulę, parówkę, pieczarkę, cebulę parówkę, aż do końca. Upiec na grillu lub w domowym piekarniku. Przed końcem pieczenia posypać startym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaklak 24.04.2011 10:00
szybki i fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak