Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5-6 szt.
ser żółty 6 plastrów
ketchup do smaku
ciasto francuskie 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Parówki przekroić na pół. Ciasto rozłożyć i pokroić na prostokąty, na długość parówki i tak aby można było ją zawinąć. Na każdy prostokąt należy położyć parówkę, kawałeczek sera i posmarować ketchupem i zwinąć. Wstawić do piekarnika (180 stopni) na 10-12 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak