Sposób przygotowania

Piersi myjemy oczyszczamy z błonek.Zalewamy zimną wodą (ok.3 cm wody ponad stan piersi) wrzucamy listki,ziarenka i kostkę rosołową,włoszczyznę i gotujemy około 30 minut (żeby mięsko wciągneło przyprawy) W międzyczasie gotujemy kaszę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Następnie myjemy warzywa. do salaterki kroimy w krążki cebulkę i rzodkiewkę a w paseczki ogórka i paprykę,pomidorki w ósemki,skrapiamy oliwą i ,plasterkiem cytrynki mieszamy. Gorącą pierś wykładamy na talerz dekorując natką,dokładamy,kaszę , sałatkę i gotowe. SMACZNEGO :-)

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Do wypróbowania!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !