Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z kaszą gryczaną do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza gryczana 15 dag
cebula biała 2 szt.
olej 2 łyżki
twaróg 25 dag
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z kaszą gryczaną do pierogów

Ugotuj na sypko kaszę gryczaną, ostudź. Cebule posiekaj, zrumień na 2 łyżkach oleju. Wymieszaj z kaszą i twarogiem, dopraw solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak