Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RZODKIEWKI Z KOPERKIEM I ŚMIETANĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 4 pęczki
koperek - -
masło - -
śmietana 150 ml.
cukier - do smaku
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: RZODKIEWKI Z KOPERKIEM I ŚMIETANĄ

Rzodkiewki oczyścić, umyć, sparzyć wrzątkiem, odsączyć a następnie podsmażyć na maśle. Do śmietany dodać sól i cukier do smaku. Śmietanę oraz posiekany koperek dodać do rzodkiewki i poddusić. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 02.04.2011 20:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak