Sposób przygotowania

Rybę myjemy, osuszamy, nacieramy przyprawami i skrapiamy sokiem z jednej limonki. Odstawiamy na 30 minut. Ucinamy kawałek folii do pieczenia i układamy na niej kawałek ryby i na to kładziemy plasterek limonki. Pieczemy w temp. 180 C około 40 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też tak myślę ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    danie dziecinnie proste, nie wymagające nakładu pracy i zapewniam, że smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !