Sposób przygotowania

Wiem ze zdjecia sa niezbyt ciekawe.. niestety tego dania nie da sie subtelnie i ładnie sfotografowac ale wbrew temu jest naprawde dobre i bardzo szybkie;

makaron zalewam wrzatkiem bez rozcinania, na patelni z odrobina tłuszczu wrzucam pokrojona cebule, szkle ja, dodaje pieczarki pokrojone i czosnek i to wszystko sie chwile razem smazy wrzucam tyńczyka z oliwa mieszam, doprawiam sola i pieprzem. Odcedzam makaron, rozcinam paski i wrzucam całosc na patelnie. mieszam i gotowe:) calosc nie trwa nawet 10 minut. U mnie trafia do pudełka do pracy na jutro jak znalazl. Mozna dorzucic natke pietruszki zeby nie bylo tak mdło w kolorystyce:)
Przepis pochodzi z forum dieta montignac (mm) i mimo ze na tej diecie juz nie jestem to na
stałe zagoscił w naszym jadłospisie. faza I posiłek tłuszczowy

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowitość
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie takie szybkie dania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !