Sposób przygotowania

• filety zmielić, dodać 4 łyżki bułki tartej, jajka, połowę posiekanego koperku,
• 1 pokrojoną drobno cebulę ,podsmażyć i dodać do masy,
• masę przyprawić i wymieszać,
• formować kotleciki, obtaczać w pozostałej bułce tartej i smażyć na złoty kolor,
• w naczyniu żaroodpornym ułożyć kotleciki i pomidory, zalać pozostałym w puszce sokiem pomidorowym,
• cebulę pokroić w piórka, posypać kotlety,
• posypać pozostałym koperkiem,
• zapiekać w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 15 min

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam mniam.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zdrowe kotlety, z pewnością bardzo pyszne a i zdjęcie wręcz zachęca do wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !