Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć i ugotować w tej samej wodzie co się moczyły.Kiszoną kapustę pokroić i ugotować.Cebulę pokroić w kostkę,podsmażyć na patelni i dodać kiełbasę.Dusić pod przykryciem ok.15 minut.Dodać ugotowaną kapustę oraz grzyby ugotowane i pokrojone w paski.Przyprawić do smaku i dusić jeszcze ok.godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię białą kiełbasą z kapustą ale troszkę inaczej.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna kiełbaska, lubię taką na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna kielbaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny pomysł na białą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka kiełbaska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !