Sposób przygotowania

• ziemniaki, cebulę i czosnek, obrać i pokroić w kostkę,
• podsmażyć chwilę na maśle, dodać bulion i gotować 15 min,
• dodać szpinak, gotować jeszcze 10 min,
• zupę zmiksować, dodać śmietanę, 30 g sera, przyprawić, gotować ciągle mieszając kilka minut, aż ser się rozpuści,
• boczek pokroić w paski, zrumienić na patelni,
• zupę wlać do talerzy, posypać boczkiem i resztą pokruszonego sera

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika148

    hmmm smakowicie wyglada musze jejskosztowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubię takie kremy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mmm napewno dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !