Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz grzybowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 55 dag
margaryna 2 łyżki
cebula 3 szt.
czosnek 3 ząbki
majeranek ½ łyżeczki
mąka 1 łyżka
rosół ½ szklanki
Papryka słodka mielona Prymat ½ łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz grzybowy

Cebulę obrać, wypłukać, pokroić, zrumienić na rozgrzanym tłuszczu. Grzyby wypłukać, obrać, pokroić, dodać do cebuli, dusić razem. Oprószyć mąką, podlać rosołem, zagotować, dusić pod przykryciem chwilę. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak