Sposób przygotowania

Składniki na spód- 1/3 składników z przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/118749/pizza-z-boczkiem-pieczarkami-i-serem-spod-z-dodatkiem-oregan.html boczek i cebulę zagnieść ciasto, zrobić kulę, oprószyć mąką i wstawić na 20 minut do piekarnika w temp 50 stopni z termoobiegiem. Blachę z piekarnika wysmarować olejem, ciasto podzielić na 3 części i rozwałkować równomiernie na 3 koła, posmarować keczupem pikantnym, obłożyć drobno pokrojonym boczkiem i cebulą, posypać serem żółtym, Wstawić do piekarnika o temp. 150 stopni z termoobiegiem, piec 20 minut, po upieczeniu można polać keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !