Sposób przygotowania

Pstrąga gotujemy na parze dodajemy do sałaty,lekko mieszamy dodajemy fasolkę ,pokrojonego ogórka ,posiekana dymkę i pietruszkę polewamy sosem wymieszanym z olejem .Lekko mieszamy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    pstrąga chyba najpierw trzeba obrać z ości?
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Do sałatki używam filetów z pstrąga bez ości ,takie gotuje na parze .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    Przyznam ze poza tuńczykiem m, makrelą i łosiem nie uzywałam zadnej innej ryby do sałatek ale chybasie skuszę na ta propozycje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !