Sposób przygotowania

W szklanym naczyniu wymieszać sok wyciśnięty z pomarańczy, 80 ml oliwy z oliwek, 2 łyżki przyprawy do sałatek, 1/2 łyżeczki pieprzu ziołowego i odrobinę soli.

Kapustę poszatkować. Dodać ogórka pokrojonego w półplastry oraz pomidora pokrojonego w cząstki. Delikatnie wymieszać z przygotowanym sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zapomniałam o koperku - wymieszać z surówką ok. 2 łyżek mrożonego koperku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    ciekawe połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam sałatki z pekińską;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    z cytrusową nutą - super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    orzeźwiający akcent :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !