Składniki:
mięso z karkówki | 2 kg |
łopatka wieprzowa | 2 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 op. |
majeranek | 15 g |
sól | 4 łyżeczki |
pieprz | 2 łyżeczka |
czosnek | 1 główka |
jelita wieprzowe | 5 mb |
woda | 1,5 (przegotowana) |
boczek | 2 surowy |
mięso z karkówki | 2 kg |
łopatka wieprzowa | 2 kg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 op. |
majeranek | 15 g |
sól | 4 łyżeczki |
pieprz | 2 łyżeczka |
czosnek | 1 główka |
jelita wieprzowe | 5 mb |
woda | 1,5 (przegotowana) |
boczek | 2 surowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: