Sposób przygotowania

Filety opruszamy przyprawą do ryb, solą i pieprzem- skrapiamy sokiem z cytryny i przekładamy talarkami obranej cebuli- przykrywamy i odstawiamy do lodówki na minimum pół godzinki.
Czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy z masłem- wstawiamy do lodówki.
Filety dzielimy na porcję- każdy z nich zawijamy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni- pieczemy około 20 minut.
Wykładamy na talerz i dekorujemy porcyjką masełka czosnkowego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale narobiłaś mi smaka
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, jadłam podobnie przyrządzoną - PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniam mniam mniam :) dla takich rzeczy można być na diecie całe życie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Rybka pieczona - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    b lubie rybki, a ta jest super pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    extra!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !