Sposób przygotowania

Truskawki myjemy ,trochę zostawiamy do ozdoby ,resztę kroimy w kosteczkę .Mąkę wsypujemy do miski ,dodajemy resztę składników .Wyrabiamy i wlewamy pomału tyle wody by ciasto nabrało półpłynnej konsystencji i odchodziło od łyżki.Truskawki pokrojone dodajemy do ciasta ,smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wykładamy na talerz ozdabiamy pozostałymi truskawkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne-dla moich dzieciaków w sam raz
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    coś pysznego
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    całkiem fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    cudo
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    przepis na czasie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !