Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajeczna potrawka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt.
masło 2 łyżki
mąka 1 łyżka
śmietana 1 szklanka
szczypiorek
Kwas cytrynowy Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: jajeczna potrawka

Jajka ugotować na twardo, pokroić w grubą kostkę. z masła i mąki zrobić zasmażkę, rozprowadzić śmietaną zagotować, doprawić kwaskiem, pieprzem i solą. Zdjąć z palnika, włożyć jajka, posypać posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak