Sposób przygotowania

Z jajek, mąki i sosu chili robimy gładkie gęste ciasto. Paluszki krabowe zanurzamy w cieście i smażymy na gorącym oleju. Gdy już się ładnie zarumienią, zdejmujemy je z patelni i nabijamy na bambusowy patyczek. Jeżeli mamy możliwość przygotowania kąsków w głębokim tłuszczu, to od razu nabijamy je i trzymając za końcówkę patyczka zanurzamy w gorącym oleju. Do salaterki nalewamy sosu słodko-kwaśnego, a wokół układamy krabowe kąski, które maczamy w sosie przed zjedzeniem :-)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Napewno wypróbuje!! :))
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe jak smakuje:) pomysł i wykonanie bardzo fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fantastyczne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super pomysł na paluszki krabowe ,pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !