Sposób przygotowania

Parówki nacinamy wzdłuż i układamy z żaroodpornym naczyniu. Następnie łyżeczką nakładamy sos słodko-kwaśny Łowicz do powstałych „rynienek”. Całość posypujemy startym na małych oczkach żółtym serem. Zapiekamy w piekarniku do zarumienienia

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    aż szkoda,że już po studiach:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    wow jak fajnie wyladaja;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na starość też dobre te parówki...heheh
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    świetny przepis!!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ślicznie wygladają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !