Sposób przygotowania

Z jednej piersi robimy dwa filety jak największe, rozbijamy. Posypujemy przyprawami. Peczraki przesmarzamy, wkładamy do miseczki, po przestygnieciu dodajemy pokrojony w kostke ser i kilka łyzeczej jajka tak ok 3, mieszamy. Pierś nadzewamy farszem, obtaczamy w jajku, które nam zostało i w bułce i smarzymy na oleju. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    basik00

    wygląda pysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    oj pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    I pycha. O. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Często robię na obiad. Zawsze to jakieś urozmaicenie od zwykłego fileta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetycxnie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    juz wiem co zrobie jutro na obiad :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    ale dobry pomysł na niedzielny obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    pycha !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !